Глава Української православної церкви московського патріархату принизив українців

Поділитися

3a7bac1-44-originalМитрополит Онуфрій відмовився вставати на шану Героїв
Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Онуфрій не підвівся на урочистому засіданні Верховної Ради при зачитуванні імен бійців АТО, нібито щоб підкреслити, що потрібно негайно припинити війну. Це побачили усі присутні у сесійній залі. Як стерпіли патріоти і не викинули московських запроданців із зали – невідомо. У соцмережах українці вкрай обурені ганебною поведінкою митрополита  УПЦ МП Онуфрія і його свити.

Нахабну поведінку глави церкви брехливо прокоментували у прес-службі УПЦ (МП).

“Під час промови Президента України Петра Порошенка присутні стоячи вітали імена тих, хто був удостоєний звання Героя України за участь в обороні Вітчизни на Сході нашої Держави. Блаженніший Митрополит Онуфрій не відреагував на цю промову так само, як і всі інші гості та учасники урочистого засідання, щоб підкреслити – потрібно негайно припинити війну!”, – йдеться у заяві, яка нічого спільного не має із реальністю. Адже не встали лише три запроданці у рясах московського патріархату.

Як відомо, разом з Онуфрієм у засіданні взяли участь керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, а також голова Синодального молодіжного відділу УПЦ єпископ Обухівський Іона, повідомляє Українська правда.

Вони нахабно сиділи, коли інші учасники засідання стояли, вшановуючи бійців АТО.

Як тернопільські дорожники кумедно “латають” дири

Заява Тернопільської обласної громадської організації “Майдан Тернопіль”