Мама, тато, я – спортивна сім’я

Поділитися

10 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» провів обласний етап змагань «Мама, тато, я – спортивна сім`я». Вже вдруге в ньому приймала участь родина прот.Вячеслава Кізілова-старшого військового капелана Тернопільської області УПЦ Київського Патріархату,настоятеля церкви»Введення в храм Пресвятої Богородиці» на масиві Дружба(вул.Карпенка 22а).Дружина Галина Олександрівна-вчитель англійської мови та образотворчого мистецтва ЗОШ №4 та син Ілля-учень 3-а класу.Того року родина зайняла 3-тє місце,а сьогодні стали переможцями в Тернопільській області.
Напередодні Владика Нестор благословив на участь в змаганнях родину капелана.Як завжди раненько настоятель,родина та парафіяни молилися у храмі,а вже незабаром і ще з дев`ятьма родинами змагалися та відчували молитовну підтримку усіх.
«Це було справжнє свято.Ми мали нагоду пригадати, наскільки це є приємне відчуття-рухатись і перемагати»-поділилася родина.Тепер наших переможців чекає фінал Всеукраїнського фестивалю»Мама,тато,я-спортивна сім`я» в м.Києві 14-16 травня 2015 року. Бажаємо перемоги!

Матерям, до слів подяки

Травневий рейд групи “Схід і Захід разом”: завершення