Сьогодні абітурієнти вперше побачили свої результати ЗНО з української мови

Поділитися

znoСьогодні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти з’явилися перші результати абітурієнтів зі складання української мови та літератури. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Так, результати зовнішнього незалежного оцінювання розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів. Також, на сайті зазначили, що у разі незгоди з отриманим результатом абітурієнт має право подати апеляційну заяву.

“Апеляційна комісія прийматиме до розгляду апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання української мови і літератури, подані до 24 год 00 хв 17 травня 2015 року”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 квітня в Україні стартувало зовнішнє незалежне оцінювання. Лише понад 800 випускників з окупованих територій приїхали на українську територію складати ЗНО.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, явка абітурієнтів на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури цьогоріч становила 95,4 % від загальної кількості зареєстрованих.

Також, за даними Українського центру оцінювання якості освіти близько 23 тисяч, або 8,4% випускників цього року не отримають сертифікати ЗНО, оскільки не набрали необхідної кількості балів.

Вже три місяці бійцям в АТО із зарплатні віддають 500-700 гривень

Запорізька СБУ “зацікавилася” журналістом “Громадського ТБ” після інциденту з керівником обласної служби безпеки