До депутатів Тернопільської обласної ради

Поділитися

sesijaШановні депутати!

Сьогодні наша держава переживає скрутні часи. Становлення справді незалежної і самостійної України вже понад рік наштовхується на зовнішню агресію Росії. Разом з тим, реальна небезпека криється і в діях тих, кому байдуже, що буде з Україною, або ще гірше – хто відверто не хоче виконувати свої депутатські обов’язки, нехтуючи волею виборців.
Остання сесія Тернопільської обласної ради засвідчила, що значна кількість депутатів з волі партійних босів, чи з інших міркувань свідомо проігнорували ключове для нашої області питання адміністративно – територіальної реформи, яке дає нам реальний шанс стати господарями на власній землі і розвиватися кожен наступний день. Адже успішне проведення реформи позбавляє чиновників від влади можливості для власного збагачення і зобов’язує їх служити громаді.
Ми, керівники громадських організацій, які реально ще з кінця минулого століття боролись за незалежність України та впродовж останніх років підтримували діючу обласну раду вимагаємо від депутатів усіх фракцій (Свобода, УНП, ЄЦ, Наша Україна, НП, ПР) чесно виконувати свої повноваження і працювати на благо людей.
Закликаємо депутатів обласної ради, незалежно від партійної приналежності усвідомити повноту відповідальності перед своїми виборцями і прийдешніми поколіннями, підтримати Перспективний План формування територій громад області позитивним голосуванням і включитись в конструктивну роботу в ім’я процвітання нашого краю та України.

Слава Україні!
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА КООРДИНАЦІЙНА РАДА ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗАХИСТУ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ
46001, м. Тернопіль, вул. Кардинала Й. Сліпого, 3, телефон (0352) 52-48-11

«Застукали» крадія, коли той намагався проникнути в магазин

Прекрасные возможности бесплатного казино