Хакеры “Правого сектора” заблокировали сайты кремлевских пропагандистов

Поділитися

x_tOTevE2H8“Електронна Червоно-Чорна Січ” продовжує боротьбу за кіберпростір української нації. Ми маємо намір вимести з вільного Інтернету усіх посібників Кремля та зрадників Вітчизни. Сьогодні ми завдаємо удару по тим представникам російського шоу-бізнесу, що продалися терористам.

Творча інтелігенція будь-якої нації завжди була і є її честю і совістю, вона формує культуру свого народу і його самобутність. У Росії навпаки – більша частина творчої інтелігенції піклується тільки про себе і свої кишені. Вона продає свою душу дияволові за безкоштовні ефіри на телебаченні, дешевий піар в ЗМІ і знижки на престижні концертні зали.

Сьогодні ми завдаємо першого удару по сайтам Микити Михалкова, Володимира Соловйова та Стаса П’єхи, а також очолюваній Кареном Шахназаровим кіностудії “Мосфільм”. Це ті люди, які підтримали окупацію України і анексію частини її території. Це ті представники “російської творчої інтелігенції”, які з легкістю пішли на угоду з власною совістю і відмовили українській нації в праві на існування. Тепер їм не буде спокою в кіберпросторі. І це тільки початок.

Володимир Бліхар: “Політичні партії мають фінансувати люди, а не олігархи”

Получил повестку – потерял работу: мобилизованного уволили задним числом