Нардеп Тарас Пастух не виконав жодної передвиборчої обіцянки, а тепер хоче стати мером тернополян

Поділитися
Чи повірять тернополяни знову Тарасу Пастуху? Як шоумен, а тепер ще й зять регіонала Сергій Притула спробує
Чи повірять тернополяни знову Тарасу Пастуху? Як шоумен, а тепер ще й зять регіонала Сергій Притула спробує “попіарити” одразу двох кандидатів: Пастуха і Цимбалюка? Чи поведеться на пропозицію Пастуха Сергій Надал і “відстібне” капусту за вчасний відхід поки що діючого нардепа?

Як стало відомо, сьогодні об’єднання «Самопоміч» на своєму з’їзді в Києві виставила на громадське обговорення список з 45 кандидатів в мери на вибори 25 жовтня. Серед того десятка кандидатів є й нардеп від Тернополя Тарас Пастух, який зовсім недавно був обраний до парламенту. І хоч Пастух обвів навколо пальця тернополян, прикрившись АТО, непрямою рекламою шоумена Сергія Притули, друзями, які нібито висунули його в кандидатом в депутати без його відома, тепер політику доведеться відповідати за свої побрехеньки.

У Верховній Раді Пастух став сіреньким і непримітним слухняним кнопкодавом на зразок Побера чи Люшняка.  Всі ж фінансові потоки йдуть мимо його “неджоджиківських” рук.

Навіть перебуваючи в АТО, Пастух зумів заробити мільйони гривень. А тепер же у Верховній Раді змушений сидіти на одній зарплаті.

Як відомо, після адміністративної реформи наступник Надала стане тернопільським бароном. Те, що нинішнього мера Сергія Надала не оберуть на другий термін зрозуміло й коню, але от хто посяде його крісло – питання відкрите. Серед адекватних кандидатів називають Бліхаря і Ландяка. Вони, принаймні, не брешуть виборцям, що очолюють якісь антикорупційні центри, не вішають на церкви годинники, не купляють запроданців з ОУН-УПА і т.п.

Перше питання, яке має логічно виникнути при обговоренні кандидатури Тараса Пастуха на посаду мера: чи написав він заяву на складання повноважень народного депутата? Щоб не вийшло, як в Простоквашино:”вашу маму і тут , і там показують”. На двох стільцях всидіти складно, а з метою економії коштів відразу оголосити нові вибори на місце вибулого мажоритарника Тараса Пастуха. Тоді і явка буде більшою, і менше затрат державних коштів у такий складний час.

По друге, Пастух мусить прозвітувати – не формально, як злодій Надал на всіх тернопільських телеканал, а перед громадою. Пастуху не має чого боятися. Він не накрав, як діючий мер, а просто не виконав жодної передвиборчої обіцянки.

Наприклад, Пастух обіцяв реалізовувати “глибоку модернізацію української армії, створення системи оборони за швейцарським зразком, коли кожне місто, село стане неприступною фортецею для агресора”. Так і хочеться подивитися, де вдалося щось зробити.

Чи може Пастух насміхався, коли обіцяв “здолати безробіття через захист національного виробника, малого і середнього підприємця, які створюють робочі місця”.

Може Пастух вважає, що вже перетворив Тернопіль у бажане для проживання місто через “будівництво сміттєпереробного заводу та запровадження екологічних програм, пов’язаних з чистим довкіллям, екологічно чистими продуктами та питною водою, а також екологічно чистого транспорту”.

Робіть висновки…

Програма
Кандидата у народні депутати України
Тараса Пастуха

на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

З вірою у мудрість, дух і волю українського народу

Прагну повернути Україні:
Патріотизм у конкретних справах спрямованих на захист та розвиток України.
Відповідальність політика перед народом, який його обрав.
Повагу до основ української нації – мови, культури, історії.
I. Реалізовувати проукраїнську політику на основі:
• Гарантій суверенітету та незалежності Української держави через глибоку модернізацію української армії, створення системи оборони за швейцарським зразком, коли кожне місто, село стане неприступною фортецею для агресора.
• Всеохоплюючої люстрації, захисту конституційних прав і свобод громадян, демократію, свободу слова і справедливе правосуддя.
• Встановлення історичної справедливості щодо вояків УПА, інших борців за незалежність та заборону комуністичної ідеології, як злочинної.

II. Будувати ефективну економіку, яка дозволить:
• Здолати безробіття через захист національного виробника, малого і середнього підприємця, які створюють робочі місця.
• Відродить село через захист продуктивності землі та створення можливостей її обробляти для селян.
• Наповнити бюджети через протидію офшорним схемам, казнокрадству, запровадження принципу формування бюджету “знизу”.

III. Забезпечувати реальний соціальний захист через:
• Перехід до адресної системи соціального захисту.
• Запровадження програм здорового способу життя та здоров’я нації.
• Впровадження програм екологічної безпеки життя (чиста вода, чисте повітря, чисті продукти).

IV. Перетворити Тернопіль у бажане для проживання місто через:
• Створення нових джерел наповнення місцевого бюджету, зокрема введення і передачу до нього податку на розкіш, землю та нерухомість.
• Залучення приватних і державних інвестицій в економіку міста.
• Будівництво сміттєпереробного заводу та запровадження екологічних програм, пов’язаних з чистим довкіллям, екологічно чистими продуктами та питною водою, а також екологічно чистого транспорту.

V. Дбати про людей та їх потреби після виборів, зокрема:
• Відкрию постійно діючі приймальні для надання виборцям інформації, консультацій, правової допомоги, доступу до інформаційних систем, складання та написання заяв, тощо.
• Проводитиму особистий регулярний прийом громадян.
• Захищатиму виборців у випадках незаконних посягань на них з боку влади та службових осіб.

Слава Україні!

Російські телеканали все ще в Тернополі

***

Судячи з кількості біг-бордів натиканих по місту, Ігор Вонс це остання надія тернополян у боротьбі з корупцією

***

Ігор Вонс виводить мільйони в офшори?

***

Не всі у Тернополі продаються: рідні Віктора Гурняка повернули кошти Віталію Цимбалюку

***

За шмат гнилої ковбаси

 

 

 

Подорож до джерела Святої Анни закінчилась перекиданням автомобіля

Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” оголошує повну мобілізацію та починає безстрокову акцію протесту