Регіонал Віталій Цимбалюк відмовився йти у мери Тернополя

Поділитися

Як стало відомо тернопільській інтернет-газеті “Про все” з джерел, наближених до депутата Тернопільської міської ради від Партії Регіонів Віталія Цимбалюка, син екс-губернатора Тернопільщини відмовився балотуватися на посаду міського голови Тернополя. Регіонала дуже засмучують критичні публікації щодо його діяльності, постійне нагадування про злодійське походження коштів у його родині.

Особливо дошкульно мажор сприйняв ситуацію, коли батьки загиблого Віктора Гурняка повернули назад кошти, які регіонал подарував.

Для підтримки власного его Цимбалюк-молодший переконує своє оточення, що йому знайдеться місце у Тернопільській міській раді нового скликання, зокрема, у складі виконавчого комітету. Мовляв, уся кампанія проводиться для того, щоб потрапити до нового складу міськради.

Таким чином Цимбалюк виявився технічним кандидатом Сергія Надала.

Цієї неділі від їхньої організації «Тернопіль Європейський», яку все літо розкручував Віталій Цимбалюк, мають висунути кандидатом на посаду міського голови Тернополя Олега Вітвіцького, колишнього націоналіста-кунівця і екс-заступника голови Тернопільської облради, а нині просто депутата міської ради.

У розмові з журналістом “Про все” Олег Вітвіцький не спростовував інформації, а навіть підтвердив, що рішення буде прийнято у цю неділю.

Депутат Віталій Цимбалюк вкрав чужу інтелектуальну працю

IMG_0004
Олег Вітвіцький (зліва) виконає функцію технічного кандидата Надала замість Віталія Цимбалюка?

Творча спадщина Ігоря Ґерети: проблеми і перспективи досліджень (фото)

Штабом Ігоря Вонса керує свободівець Юрій Фартушняк?