Штабом Ігоря Вонса керує свободівець Юрій Фартушняк?

Поділитися

karykatПро те, що вибори міського голови Тернополя у жовтні цього року перетворяться на фарс стало очевидним ще весною, коли з біг-бордів почали світитися найбільші пройдисвіти та злодюги файного міста. Регіонал Цимбалюк, якому нічого не світить, розпочав першим гру у піддавки. Завтра його забава завершиться висуненням технічного кандидата Олега Вітвіцького.

Пройти мимо каси Надала не міг і діючий нардеп Роман Заставний. У 2006 році з ним у піддавки зіграв головний бютівець Тернопільщини Василь Деревляний, висунувши… От кого? Пригадуєте прізвище? Ну хто від “Батьківщини”, яка була в зеніті своєї слави, балотувався? Не згадали? Іван Крисак з Ангелівки. Людина він скромна, не публічна, навіть досі – після року керування в області на посаді першого заступника губернатора – не надто розкручена.

Після аферестичної виборчої кампанії у 2014 року не міг втриматися від спокуси заробити Тарас Пастух.

Батько 4 дітей вирішив поміняти Верховну Раду, де отримує на руки 16 тисяч зарплати і стільки ж коштів на свою діяльність, вирішив нібито попрацювати мером за 6 тисяч гривень на місяць. Ви у це вірите? Це можливо, якщо Пастух вирішив переплюнути Надала у крадіжках землі та дерибані комунальної власності. Але ж Тарас Пастух не такий ))) Він не має жодного стосунку до Ярослава Джоджика )))

Нині Тернополем шириться інформація, що представник “Самопомочі” нібито отримав 1 мільйон доларів від чинного глави міста за злиття виборчої кампанії.

Скільки отримав “зелених американських президентів” Роман Заставний – невідомо. Проте, Сергій Надал не надто довіряє цьому політику. Саме тому, за нашою інформацією, керівником штабу Ігоря Вонса є депутат міської ради від “Свободи” Юрій Фартушняк, довірена особа Сергія Надала.

Це зроблено для того, бо Надал боїться ефекту спрацювання бренду. Саме завдяки бренду “Нашої України” тернополяни проголосувати за Богдана Левківа, а потім і Романа Заставного. Нікому невідомий Сергій Надал у 2009 році теж став мером під прапором Тягнибока.

Ігорю Вонсу не повинен допомогти бренд Блоку Петра Порошенка і Народного фронту. Для нормальних людей – це очевидно. Та й антикорупціонер з Вонса – як з Волочкової балерина )))

Тернополянам нав’язується думка про безальтернативність виборів, що Надал вже переможець.

Насправді ж обрати чесну людину ніколи не пізно.

Не варто озиратися і обирати достойного серед злодіїв та аферистів.

Майте сміливість проголосувати за гідну людину, щоб згодом не було соромно за свій вибір.

 

Регіонал Віталій Цимбалюк відмовився йти у мери Тернополя

Василь Бушта хоче також стати мером Бережан