Тернопільська партія “Батьківщина” “відкрила” виборчі списки, які не можливо прочитати

Поділитися
ВИБОРЧИЙ-СПИСОК-обласна-рада-для-преси
Чи можливо прочитати такий “відкритий список”, скопійований із сайту “Батьківщини”?

У Тернополі партія “Батьківщина” зійшла на маргінес ще до Революції Гідності. Адже Василь Деревляний з однопартійцями не проводили жодної акції, як тільки Юлія Тимошенко опиналась за гратами. Більше того, Деревляний зумів розсваритися з колегами-нардепами з Тернопільщини Михайлом Апостолом і Володимиром Бойком. Перший у серпні 2013 року дав відверте інтерв’ю інтернет-газеті “Про все”, розповів про жахіття і примітивізм Деревляного, за що його згодом виключили з партії “Батьківщина”.

Володимир Бойко дистанціювався від політичних скандалів, навіть не балотувався до Верховної Ради у 2014 році, пішов в АТО. Однопартійці поважають його за це. Разом з тим блазні Деревляного побоюються, що з приходом цього молодого політика “Батьківщина” почистить авгієві стайні.

Тернополяни пам’ятають, як Деревляний з’явився публічно лише під завісу Майдану. Зате до Майдану він на всіх ефірах розповідав про велике благо для області – приїзд транспортного комітету під головуванням регіонала Бориса Колєснікова, тішився зустрічами з регіоналом-губернатором Хоптяном.

Про те, що творилося в районах області під головуванням ставлеників Деревляного – соромно згадувати: у Теребовлі опозиція продалась владі за 1 гривню!  У Теребовлі опозиція і влада одне й теж?!

Василь Деревляний тішиться під час зустрічі з вбивцею регіоналом-губернатором Хоптяном
Василь Деревляний тішиться під час зустрічі з вбивцею регіоналом-губернатором Хоптяном. “Новорічну справу” Деревляний також не довів до логічного кінця, хоч обіцяв

24 вересня на партійному сайті тернопільської “Батьківщини” виставили списки кандидатів у депутати різних рівнів. Проте, прочитати прізвища, в які ради йдуть ці люди – не можливо. Підлеглі Деревляного поставили документ  таким дрібним шрифтом, що його просто не можливо прочитати.

P.S. Зважаючи на критику інтернет-газети “Про все” партійці виправили ситуацію на своєму сайті і розмістили значно збільшену копію документу, який вже можна прочитати.

 

 

 

Оформление документов в новостройке

У кожну поштову скриньку тернополян запхнули надалівську пропаганду