Весільний салон Pollardi у Тернополі: чуттєве втілення жіночої мрії про весільну сукню

Поділитися

Щасливі миттєвості буття кожної жінки мають багато складових, і однією з них є головна сукня її життя – весільне вбрання. Допомогти дівчатам з вибором цих чарівних шат має салон весільних суконь у Тернополі Pollardi.

Кілька слів з передісторії бренду

В перший рік Міленіуму це була невеличка майстерня в Іспанії з пошиву весільних та вечірніх суконь, в якій працювали молоді талановиті дизайнери та кравці, що тільки-но закінчили столичний ВНЗ. Вони були сповнені амбіційних та креативних намірів, які втілювали у своїх виробах. Не вистачало лише фінансів, та тут їм пощастило: їх запримітили молоді інвестори зі Східної Європи, відчувши їхню перспективність. А за кілька років бренд Pollardi став відомий у багатьох країнах, та передусім – у східноєвропейських. Наступний етап – перенесення виробництва у ці країни – відбувся вже у 2010 році.

Відтоді у команді Pollardi fashion group працює понад 300 чоловік, що пройшли навчання в Іспанії. З-під їхніх рук виходять справжнісінькі витвори кравецького мистецтва, що припали до смаку багатьом нареченим світу. Вони єднають в собі високу якість продукції та відповідність усім діючим європейським стандартам, новітні модні тенденції та використання маловідомих старовинних ручних технік при виробництві. Тепер і в нашій країні відкрито весільний салон у Тернополі, що входить до складу Pollardi fashion group. Тут можна без зайвого клопоту придбати чарівне весільне вбрання, чудові вечірні та дитячі сукні, розкішні аксесуари, що довершують незрівнянний образ нареченої.

Асортимент весільних суконь у Тернополі

Кожна дівчина з дитинства мріє про зустріч з єдиним коханням свого життя – чоловіком, який уособлює всі найкращі риси, притаманні представникам цієї статі, та про гучне весілля з ним, на якому вона неодмінно має бути справжньою принцесою. Здійснити цю заповітну мрію має салон Pollardi: в ньому продаються найкращі весільні сукні у Тернополі. Щоб знайти головну сукню свого життя, що буде гідно відтіняти на весіллі неперевершену вроду чарівно-ніжної нареченої, сюди приїздять дівчата з усієї України, і кожна знаходить своє вінчальне вбрання.

У каталозі закладу розміщено безліч фото- та відеоматеріалів, що містять зразки чудових весільних суконь – унікальних, вишуканих, романтичних. І кожну з них можна приміряти абсолютно безкоштовно! Сукні з різною формою декольте, різних фасонів, довжиною до полу, з довгими, три чверті, короткими рукавами та взагалі без них – очі розбігаються від їхнього розмаїття. Традиційно білого та кольору слонової кістки, що надає виробу неперевершеної елегантності та чарівності, із різних тканин – атласу, мережива, органзи, тафти, шифону, шовку, оздоблені бісером, гаптуванням, декоративним камінням, перлами та стразами, ці чудові витвори кравецького мистецтва підкреслять вашу вроду та цноту, роблячи водночас такою жаданою для свого обранця!

Бідний, неконтрольований чиновник – головна причина корупції

Голова Тернопільської міської виборчої комісії категорично, відмовився надавати інформацію журналістам