Хто реально виграв вибори на Тернопільщині?

Поділитися
Петро Гадз
Петро Гадз

Не виграла за підсумками виборів, звичайно, громада Тернопільщини. Якщо подивитись уважно – в радах засіли ті ж самі писки, тільки перефарбовані у нові партійні відтінки. Де таке бачено у цивілізованій країні, щоб “політичний труп”, яким є безсумніву колишній регіонал Петро Гадз, показав найкращий результат в області за партію вже нібито нової влади– 55%. Адже громадська думка вкрай негативно ставиться до такого “героя”. Чи що корисного для Тернопілля може зробити в облраді ще один регіонал в “Блоці Порошенка” Крижовачук Олег? Він, як і Гадз купив собі героя України.

Крижовачук Олег
Крижовачук Олег

Про це знають усі краяни.  Аграрії у нас неграмотні люди, які ледве два слова докупи вміють стулити, а вміють тільки обдирати людей, виплачуючи мізерні паї. Лише злиденне населення  може радіти і обирати депутатами таких горе-господарників.

Вже пісок сиплеться з Антона Білика, який очолював список Партії Регіонів до теребовлянської райради. Нині його подають просто як керівника ПАП “Іванівське” на Теребовлянщині. Люди добрі, а де ж політична відповідальність?!

Антон Білика не проявив громадянської позиції навіть на старості. а обслуговував регіоналів
Антон Білика не проявив громадянської позиції навіть на старості, а обслуговував регіоналів в часи Януковича

Аграрій-порошенківець Гасюк вів регіоналів до Лановецької райради. Березовський Юрій теж мав спільний партійний квиток з Янукович-Азаровим.

З такими “політиками” мають намір зробити коаліцію в облраді політичні сили, які туди зайшли.

Після Революції гідності нормальні політики мали б руку не подавати такій бидлоті, що прорвалась до обласної ради.

Кнопка тривоги вберегла тернопільські супермаркети від злодіїв

Пройшли вибори: сумно стало аж за край