Кнопка тривоги вберегла тернопільські супермаркети від злодіїв

Поділитися

zlodiyМешканці Тернопільщини вирішили поцупити товари із супермаркету, але на заваді стали держохоронці.
В тернопільських супермаркетах зросла кількість крадіжок товару покупцями. Це пов’язано з розширенням торгових мереж та з збільшенням кількості любителів поїсти задарма.
Список товарів, які люблять привласнювати нечисті на руку громадяни, великий. У лідерах – м’ясні, кондитерські вироби, алкоголь, загалом викрадають від копійкових дрібниць до ноутбуків.

Крадіжка в супермаркетах (шопліфтінг) – це особливий вид правопорушення, при якому відбувається не озброєне розкрадання продукції в магазинах роздрібної торгівлі з відкритою викладкою.

Хто ж займається крадіжками у супермаркетах? Потенційним злодюжкою може виявитися практично будь-хто, незалежно від національності, віку чи соціальної приналежності. Саме тому, обов’язковим атрибутом системи безпеки магазинів та супермаркетів є «тривожна кнопка» Державної служби охорони.

Так, вже другий день поспіль, наявність «тривожної кнопки» і оперативне реагування групи затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області дало змогу вберегти супермаркет від крадіїв.

Першим, хто потрапив до рук держохоронців, став 42-річний любитель легкої наживи, який вирішив покинути приміщення супермаркету, «прихопивши» з собою м’ясні вироби. Проте, поки горе-крадій ховав їх під верхнім, одягом персонал встиг натиснути тривожну кнопку виклику міліції.

На наступний день супермаркет відвідали 17 та 19-річний юнаки, які перебуваючи в нетверезому стані, вирішили перевірити долю – спробувати залишитись непоміченими та пройти повз касовий апарат не заплативши за алкоголь і продукти харчування. Але натомість, вечір юнаки провели в Тернопільському міському відділі міліції.

Краєвиди Заліщиків стали найкрасномовнішим аргументом у флешмобі

Хто реально виграв вибори на Тернопільщині?