Курйоз на Тернопільщині: як виборча комісія протоколи прасувала (відео)

Поділитися

Секретар дільничної виборчої комісії №610731 у селі Качанівка Підволочиського району для зручності друку назв партій та кандидатів прасувала бланки протоколів для   підрахунку голосів.

Як повідомив спостерігач ОПОРИ, секретар Качанівської дільничної виборчої комісії, Романець Н. Ю., передбачила складність написання довгих назв партій та кандидатів у протоколи з підрахунку голосів на місцевих виборах 2015 р., тому вдалася до хитрощів. В електронному варіанті було виготовлено певну заготовку, тобто підготовлено необхідний текст назв партій та кандидатів, що дозволяло вносити необхідні відомості на бланки протоколів затверджених Центральною виборчою комісію.

Проте, складність виникла у процесі друку таких протоколів на принтері, тому що їх формат не дозволяв це здійснити у звичний спосіб, оскільки пристрій не приймав складений вдвічі аркуш. Але члени комісії проявили інтелект та творчість і за допомогою праски та нехитрих маніпуляцій секретар комісії отримала бажаний результат, вона запрасовувала місце згину протоколу і це дало можливість нанести текст за допомогою принтера. У Підволочиської районної виборчої комісії не було зауважень до такого способу друку.

Відверто про “Правий Сектор”

Заява щодо саботажу підготовки звіту EITI стосовно прозорості видобування нафти та природного газу в Україні