У Тернополі “намалють” результати виборів так, як захочуть?

Поділитися

Під час засідання Тернопільської ТВК спостерігача ГМ “ОПОРИ” намагалися вигнати з приміщення. Про це кореспонденту  розповів представник ГМ “ОПОРА” Ігор Процик.

За його словами, він став свідком того, як під час засідання Тернопільської ТВК невідомий чоловік приніс у кімнату, де працює комісія, пакунок загорнутий так, як запечатують протоколи ДВК.

Як відзначив І.Процик, він почав фільмувати подію на мобільний телефон. У цей час невідомий чоловік заховався за ширмою, а голова ТВК почав перешкоджати зйомці.

“Члени комісії почали силою виштовхувати мене з приміщення ТВК. Після чого голова ТВК Віктор Дрозд поставив на розгляд комісії питання про заборону перебування в приміщенні ТВК “фізичної особи” , яка перешкоджає роботі комісії. На прохання надати копію рішення, отримав відмову. На мої прохання пояснити, що то за документи і на зауваження, що я – не фізособа, а журналіст і представник “ОПОРИ”, голова ТВК лише кричав, що я заважаю йому працювати. Я викликав міліцію” – зазначив у коментарі І.Процик.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці вивчають усі обставини конфлікту і знайомляться з відеоматеріалом, який надав представник “ОПОРИ”.

0_TVK_obl_Ternopil

unn.com.ua

У Тернополі відбудеться наукова конференція

Вибори в селі