Враження від відпустки у Підгайцях

Поділитися

0_59858_1e126293_XLПеребував в двотижневій відпустці у Підгайцях. Тези,якими хочу поділитися після конкретних зустрічей і від побаченого в рідному місті:
-Гідно похоронили Богдана Курманського, з яким провів місяць служби. До живого героя ніхто з влади жодного разу не подзвонив…
-Справжній герой Підгаєць- Войтович Іван. Абсолютний нуль допомоги від всіх гілок влади.
– Війна на Сході. В нас – вибори. Рахую, що меморіал “Небесній сотні” важливіше, як торгівельний павільйон. Але роботи будь-які не під вибори.
– Відповіді про вирізання дерев так і не отримав…
– Чому районна рада не роз’яснить Сілецькій сільській раді як допомогти сім’ї мобілізованого Залуцького Григорія. Допомоги нуль.
-Райдержадміністрація просить написати прохання про надання допомоги. Писати не буду, бо не жебрак. Є документи якими мене покликала держава. Цього мало би бути досить.
Правильно підняте питання про елітний алкоголь для Барни. Але так поступають всі гілки влади. Просто це не виноситься.
-Вразила думка людей про те, що в нас нема чесних людей. Якщо керівник з 30 тисяч гривень ,20 тисяч використав за призначенням. а 10 тисяч вкрав, то це добрий господар, бо були попередники які крали всі 30. Після стількох жертв останніх двох років від такої думки стає страшно…Перенесіть це на масштаб держави і зрозумієте чому ми такі бідні.
-Голосувати нема за кого…
-Як військовослужбовець готовий і надалі це все захищати і вірити в Україну. Ховатися не думав, бо якщо всі заховаються, за кого заховаюся я?

Щедра подяка волонтерам!!!Слава Україні!
Учасник АТО Пухайло Юрій

У Підгайцях “трясуть культуру”, щоб назбирати гроші на бенкет губернатору

***

Жоден керівник району і навіть губернатор не приїхали в Підгайці на звіт після публікації анонсу в газеті “Про все”

Завдяки втручанню “Народного контролю” заїзд на Корольова,4 от-от відремонтували

Чому в Козові стан екології жахливий?