Впродовж години зловмисники вимагали у подружжя з Нагірянки гроші та дорогоцінності

Поділитися

Kradizhka-viknoВпродовж години зловмисники вимагали у подружжя з Чортківщини гроші та дорогоцінності. Нападники викрали з оселі директора одного з підприємств 40 тисяч гривень, 500 доларів та ювелірні вироби.

За словами заступника начальника Чортківського РВ – начальника слідчого відділу Віктора Василика, подія трапилася в ніч з 5-го на 6-е листопада в селі Нагірянка.

На території господарства розташовані два житлових будинки. В одному мешкають потерпілі, а в іншому – їхня донька із чоловіком та сином.

Невідомі проникли до помешкання підприємця, відваживши металопластикове вікно. Двоє невідомих схопили директора підприємства, а двоє інших його дружину. Зловмисники нанесли подружжю тілесні ушкодження й випитуючи, де гроші та коштовності.

Підприємець віддав усі заощадження, що були в будинку, а нападники, обшукавши помешкання, знайшли ще й золоті прикраси.

Втекли невідомі через вхідні двері. Покидаючи приміщення вони попередили, щоб подружжя не зверталося до міліції. Про напад потерпіла одразу розповіла доньці, яка і викликала швидку.

Жінка пригадує, що нападники розмовляли російською мовою, були одягнені в чорний одяг, обличчя прикрили балаклавами. Шуму автівки подружжя не чуло ні до нападу, ні після нього.

Стан чоловіка стабільний. Він з численними гематомами, різаною раною вуха та струсом головного мозку перебуває у лікарні.

Правоохоронці розшукують нападників. Будь-яку інформацію, що допоможе у розкритті злочину, можна повідомити за номером телефону у Чорткові: (03552) 2-12-45 або на лінію “102”.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Успішно завершилися пошуки сімдесятишестирічної мешканки села Тудорів Гусятинського району

Лампи розжарювання планують вивести з обігу