Чоловік жив два тижні із трупом убитої дружини

Поділитися

1408459903_gorilkaЧоловік на Харківщині під час сварки убив власну дружину і приблизно два тижні жив в одному будинку з трупом. Про це  повідомили у ГУ НП у Харківській області.

Як зазначили у відомстві, до чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річного жителя селища Безлюдівка. Він розповів, що за місцем проживання він нібито наніс тілесні ушкодження своїй дружині.

За вказаною адресою негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група. При огляді помешкання співробітники поліції виявили на ліжку тіло 55-річної жінки з численними забиттями голови.

Зі слів чоловіка було встановлено, що приблизно на початку грудня, точну дату він не пам’ятає, подружжя розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла суперечка, в ході якої підозрюваний схопив сокиру та декілька разів вдарив по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці. Після скоєння злочину зловмисник випивав близько двох тижнів, не усвідомлюючи, що накоїв.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Аваков ледь не побився із Саакашвілі

Німецький “Шальке-04” став суперником “Шахтаря” у Лізі Європи