Конфлікт між батьком і сином зупинили поліцейські

Поділитися

Конфлікти у цій сім’ї траплялися часто, оскільки батько полюбляє заглядати у чарку. А, перебуваючи в захмелілому стані, починає пригадувати синові про старі образи та майно, яке не поділили.
У той вечір батько згадав, що у гаражі залишились його речі і аби ті не дістались синові – пішов їх забирати. Проте, передбачливий син встиг змінити колодку та встановити сигналізацію, але і це не зупинило 54-річного чоловіка. Аби потрапити всередину і «насолити» синові, він почав зрізати колодки та ламати замки.
Миттєве спрацювання сигналізації передало сигнал «тривога» на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області. За три хвилини група реагування вже була на місці події, де і застала чоловіка за «роботою». Підігрітий оковитою мужчина не був радий неочікуваному візиту поліцейських охорони, тому намагався протистояти правоохоронцям та закінчити розпочате.
Проте, завдяки професійним діям працівників Управління поліції охорони вдалося втихомирити чоловіка та відвернути від протиправних дій.
Цієї ж ночі марною була спроба молодика обікрасти підвал. Група реагування Управління поліції охорони затримала 20-річного юнака, який намагався проникнути до підвального приміщення житлового будинку.
Спроба проникнення та викрадення чужого майна молодику не вдалась, адже він не зміг залишитись непоміченим. Жителі будинку почули гуркіт та подзвонили на лінію «102».
Приїхавши на місце виклику поліцейські охорони затримали юнака, який невправно копирсався в колодці підвалу. Зловмисника була затримано та доставлено до Тернопільського відділу поліції для з’ясування усіх обставин події.

Сергій Лупак: “Не бійтеся брати відповідальність у свої руки – створюйте ОСББ”

Невероятные стечения обстоятельств и выигрыши в казино