Небезпечні вихідні на Тернопільщині

Поділитися

dtp12 грудня 9 годині надійшло повідомлення про автопригоду на автодорозі «Татарів – Косів – Коломия – Борщів – Камянець-Подільський» між селами Мушкатівка та Іванків Борщівського району. На місці події було встановлено, що 37-річний водій автомобіля «PEUGEOT EXPERT» не справився з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет. При цьому травми отримав пасажир легківки, який після надання медичної допомоги залишив лікувальний заклад.

13 грудня   о 5 годині 30 хвилин надійшло повідомлення про автопригоду на автодорозі  «Бучач – Чортків – Скала-Подільська» поблизу села Білобожниця Чортівського району. На місці події правоохоронці з’ясували, що 45-річний водій автомобіля «PEUGEOT PARTNER » допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «PEUGEOT EXPERT ». З різного роду травмами до Чортківської райлікарні доставили водія першого автомобіля та трьох пасажирів, після надання медичної допомоги вони залишили лікувальний заклад.

13 грудня о 9 годині 40 хвилин надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Галицькій в місті Бучач. На місці події правоохоронці з’ясували, що 39-річний водій автомобіля «CITROEN JAMPY» допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2107». З травмами до Бучацької рай лікарні госпіталізували пасажира сімки.

13 грудня о 14 годині 50 хвилин надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Об’їздна міста Тернопіля. На місці події було встановлено, що 42-річний водій автомобіля «ЗАЗ-1103» не впорався з кернуванням та допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «SKODA OCTAVIA». З травмами до Тернопільської обласної лікарні доставили пасажира автомобіля «SKODA».

Порошенко лукавить, що українці не створюють міграційних ризиків для ЄС

Іномарка перекинулась біля Гаїв Гричинських