Порошенко лукавить, що українці не створюють міграційних ризиків для ЄС

Поділитися

Надання безвізового режиму для України не несе міграційної загрози для країн ЄС. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної заяви із головою Європейської Ради Дональдом Туском та головою Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером у Брюсселі, передає кореспондент УНН.

У контексті очікуваного рішення від інституцій ЄС щодо запровадження безвізового режиму для громадян України, П.Порошенко запевнив, що Україна не несе міграційних ризиків для країн-членів ЄС.

“Немає підстав спекулювати на тому, що Україна може загрожувати ЄС міграційними ризиками для будь-якої з країн-членів ЄС. Ми відповідальна нація і ми це доведемо”, — запевнив П.Порошенко.

Нагадаємо, Голова Європейської Ради Дональд Туск під час спільної заяви із головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером та Президентом України Петром Порошенком у Брюсселі зазначив, що Україна досягла прогресу у виконанні критеріїв для отримання безвізового режиму.

Крім того, він висловив сподівання, що безвізовий режим з Україною буде запроваджений найближчим часом.

Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні відкрив у Тернополі виставку фотографій “Хорватія з повітря”

Небезпечні вихідні на Тернопільщині