У Збаразькій виправній колонії відбулось весілля

Поділитися

S2740020Вже неодноразово ми переконуємося у не прописній істині, що грати не є перепоною для кохання. Підтвердженням цьому факту стала подія, яка відбулась у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63).
Цього року в установі вперше відбулось укладання шлюбу однієї пари (засудженої Г., та громадянина Р.., жителя одного із сіл Тернопільщини). І нехай для них не звучав марш Мендельсона, не було вишитого рушника, шампанського, цей день для засудженої був особливий, так, як шлюб є важливим кроком у житті кожної людини, тим паче – людини, яка перебуває за гратами.
Реєстрацію шлюбу здійснила державний реєстратор,секретар місцевої селищної Ради Марія Зеновіївна Чудакевич. Вона вручила молодятам свідоцтво про реєстрацію шлюбу і теплими словами привітала новостворену сім`ю, побажавши їм міцного кохання на все життя.
Від керівництва установи привітала заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Людмила Василівна Леськів, вона сказала, «що вони просто молодці, адже незважаючи на життєві труднощі та негаразди, знайшли в собі сили створити сім’ю, що є новим і вкрай важливим етапом для людини, яка відбуває покарання в місцях позбавлення волі. До слова, не секрет, що шлюби у жіночих колоніях реєструються значно рідше, ніж у чоловічих. Тому нехай ваша довгоочікувана мрія, яка сьогодні здійснилася наповнює душі та серця безмежною радістю і коханням все життя.

S2740024
Відділ соціально-виховної та психологічної роботи
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Посередника, який передавав хабар судді, взяли під варту

Сергій Лупак: “Не бійтеся брати відповідальність у свої руки – створюйте ОСББ”