На Тернопіллі впродовж тижня прийнято 87 заяв на оформлення паспорта у вигляді ID-картки

Поділитися

biometritcheskiy_pasport_v_ukraineЗа перший тиждень оформлення паспорта громадянина у вигляді ID-картки територіальні підрозділи УДМС України в Тернопільській області прийняли 87 заяв-анкет на документ нового взірця.

Найбільше громадян, 48, звернулося у Тернопільський міський відділ УДМС. 16 заяв прийняли у Козівському районному секторі, по 6 – Бучацькому та Кеменецькому, 5 – Теребовлянському, 4 Збаразькому та 2 –у Тернопільському районному секторі.

Нагадаємо, прийом заяв-анкет на оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки на Тернопільщині розпочався 11 січня 2016 року. На даний час ID-паспорт можуть оформити лише громадяни, яким виповнилося 16 років і які отримують паспорт уперше.

Заяву на оформлення паспорта у формі ID-картки можна подати у Борщівському, Бучацькому Збаразькому, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Теребовлянському, Тернопільському, Чортківському районних секторах міграційної служби та у Тернопільському міському відділі міграційної служби. Необхідне обладнання планується встановити й у решті підрозділах.

Головний спеціаліст по зв’язкам Бойко І.В
з громадськістю та ЗМІ

Моржі Тернополя скупались у йорданській купелі (фото, відео)

У Тернополі покажуть “російського дятла”