У Довжанці сини “голови колгоспу” вчинили розбій у сільській раді (відео)

Поділитися

Вчора у сільській раді Довжанки відбувався справжній розбій. Сини колишнього керівника місцевого господарства Володимира Нацюка – Ігор і Михайло намагались незаконно проникнути у приміщення сільської ради. Як розповів інтернет-газеті “Про все” сільський голова Олег Ткач, з 11 січня 2014 року сільська рада з допомогою прокуратури відновила справедливість і відсудила своє адміністративне приміщення у ПАП “Перемога”, яким керує родина Нацюків. Фактично три роки тривала судова тяганина з приводу незаконного зайнятого приміщення цим підприємством на другому поверсі сільської ради. Наразі Нацюки утримують захоплені кабінети без будь-якого рішення виконавчого комітету сільської ради чи сесії. Коли енергетики з РЕМу відключили “Перемозі” світло у сільській раді, вони тишком-нишком підключились до живлення сільської ради. У сільраді не терпіли такої брутальності і офіційно відключили їх не тільки від свого енергопостачання, але й газу.

Щоб у приміщенні не ходили невідомі особи, кабінети на другому поверсі закрили.

Брати Нацюки вирішили, що їм закон не писаний і намагались відкрити кабінети. Для цього принесли болгарку. І поки один з братів відволікав працівниць сільської ради, скандалив і бився з ними ( див. відео), другий намагався розпиляти решітку.

Правоохоронці, яких викликали по номеру телефону 102 їхали до Довжанки майже годину часу. Більше того, по дорозі вони зустріли Нацюків, розпитали що там сталося і відпустили. Працівники селищної  ради, а також присутній депутат районної ради Тарасенко Руслан  шоковані через таку ситуацію. Адже це був розбійний напад на працівників сільської ради, погрози фізичної розправи і знищення.

Як відомо, Михайло Нацюк у “дивний спосіб” незаконно прихватизував значну частину майна громади села Довжанка. Теперішній голова сільської ради Олег Ткач не опустив рук, а доволі успішно повертає громадське майно. Зокрема, 22 об’єкти нерухомості, три водонапірні башти, водогін, будинок спеціаліста. Тому зрозуміло, що пан Олег користується в Довжанці авторитетом і повагою. Натомість Нацюки “прославились” на всю Україну, коли  самовільно відключили на пів року село і місцеву школу від водопостачання.

Відео з цих же подій

Об’єкти нерухомості, що не оподатковуються податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Бойовики здійснили 81 обстріл українських позицій: це рекордна кількість з кінця серпня 2015 року