У Копичинцях тече кривава річка

Поділитися

gKjPyyo78ksУ Копичинцях, що в Гусятинському районі,сталася ось така оказія: у мікрорайоні Калинівщина, між вулицями Франка та Хмельницького, у притоку річки Нічлави стікає кривава річка. Про це пишутьмісцеві жителі у соцмережах та додають фото.

Влада як місцева, так і обласна, особливо екологічна – поки відмовчується: чи це дійсно кров, чи це хтось зливає фарбу чи ще якусь гидоту в ріку. Наразі невідомо. Керівник департаменту екології Орест Сінгалевич ще на лікарняному. Секретар з приймальні порекоменндувала звернутись в екоінспекцію. В екологічній інспекції теж не чули про цю ситуацію. Перший заступник начальника Держекоінспекції – перший заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області Рослий Юрій Володимирович пообіцяв нам ознайомившись із проблемою, надати коментар згодом.

Як вдалось з’ясувати журналісту “Про все”, криваві ріки у ковбасній столиці Тернопільщини демонструють підготовку до Великодня. “Все те потім потрапляє в криниці і люди п’ють. Їжте ковбасу”,- ось так саркастично розповідають про кривавий бізнес місцеві жителі.  dQTkbiGWqJo Dfwp5k-cTZU xIOPOxAHjzo unRrqc2Nv6g  lwXuWzkJrRs
inulcA1rEhY

folUdM3DNAA

tBzBFnGw0Po
kopychyntsi.com.ua

Інтернет в Україні захопив міста і села

Випалювання сухої водно-болотної рослинності суворо карається законом