Тоня Матвієнко вже не знає як привернути увагу до своєї персони

Поділитися

319 квітня український етно-електронний проект ANTONINA project презентував дебютний альбом, до якого увійшло 12 композицій.

“Цей музичний матеріал присвячено моїй бабусі Антоніні, яка привила любов до народної пісні”, розповідає Тоня Матвієнко.

“В процесі запису альбому  використовувалися різні автентичні інструменти з різних культур – дримби, дуда, телинки, гуджен, хотіку, діджиріду, різноманітна перкусія  на ряду з аналоговими синтезаторами, оркестровими інструментами та іншими сучасними технологіями. Музика вміщує в собі симбіоз живого та електронного звучання. Більша частина треків була записана в Києві, “За сінечками” та “Ой, на морі” – на півночі Нідерландів,коментує саундпродюсер Олександр Шульга.

ANTONINA project – це новий український етно-електронний проект. В музичних треках використовується вокал бабусі. Саме вона передала народні пісні цій співочій династії. Голос бабусі Антоніни був акапельно записаний у 70-х роках, в 2015 роци платівку відцифрували та задіяли у записі дебютного альбому. Ідея Тоні Матвієнко та саундпродюсера Олександра Шульги полягала в збереженні народної пісні через призму сучасних аранжувань.

1(1)Нещодавно проект “ANTONINA project” представив кліп на пісню “Сірії гуси”, режисером якого став Олег Борщевський. Кліп знятий за техніками “стоп-моушн” та “цейтрафер”. За 28 днів на 17 локаціях було відзнято 8219 кадрів, з яких монтувалось фінальне відео.

 2(1)

Налякає чи привабить інвестиційний паспорт Тернопільщини потенційних інвесторів?

Допоможемо врятувати Наталію Тимочко