У Тернопільській міській раді чомусь відхилили петицію про відходи

Поділитися
12524298_459813620810078_1326323985855193440_n
Ігор Котляр

Це петиція яку я намагався створити, тому що не бачу досі результатів роботи Тернопільської міської ради в цьому напрямку… і от халепа її відхилив модератор…. так і хочеться перефразувати один із лозунгів: “А вони працюють!!!”
Шановні тернополяни! Можна скільки завгодно не помічати проблеми сортування, переробки (утилізації) твердих побутових відходів і продовжувати і далі їх накопичувати, але рано чи пізно це призведе до екологічної катастрофи. Для того щоби цього уникнути, потрібно негайно розпочати пошук інвестора для побудови сміттєпереобного заводу і запуск сміттєсортувальної лінії. Тому я звертаюся до Тернопільського міського голови С.В. Надала, всіх депутатів міської ради, особливо до голів і членів постійних комісій з питань: бюджету та фінансів; економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму; житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності; природокористування, приватизації, продажу та оренди землі; містобудування, для створення спільної робочої групи, яка би займалась пошуком і залучення інвестора (-ів) (якщо у нас не має достатньо коштів) для побудови сміттєпереобного заводу. Прошу всіх кому не байдужа ця проблема підтримати мою петицію!!!
Автор: Котляр Ігор Ярославович
Дата створення: 19 квітня 2016 р.
ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ

Повідомляємо, що утилізація міських побутових відходів, які утворюються в результаті життєдіяльності населення є однією з найгостріших екологічних проблем у м.Тернополі.
На даний час одним з пріоритетів роботи міської ради є організація місця видалення відходів, яке б відповідало екологічним та санітарним вимогам та було облаштоване відповідними інженерно-технічними засобами утилізації.
Спільною комісією з фахівців міської ради та обласної державної адміністрації постійно розглядаються пропозиції активних інвесторів щодо будівництва сміттєпереробного комплексу.

Ігор Котляр

Багатії та злидні Тернопільської міської ради

Завтра у Тернополі будуть безкоштовно діагностувати рак шкіри