У дорожньо-транспортній пригоді на Тернопільщині двоє людей загинули, восьмеро отримали травми

Поділитися

PM304image00417 червня, близько дев’ятої години вечора до чергової частини Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення про аварію на автодорозі «Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ». Нещастя трапилося поблизу села Тютьків. Під час зіткнення двох іномарок двоє людей загинули, ще восьмеро отримали травми.

Як встановили поліцейські, причина такої страшної трагедії – банальне нехтування правилами дорожнього руху. За попередніми даними, 63-річний тернополянин, водій автомобіля «Рено Кенго», рухаючись у напрямку Теребовлі, під час проїзду нерегульованого перехрестя, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі водієві мікроавтобуса «Мерседес».

PM814image002Наслідки зіткнення виявилися фатальними для водія «Рено Кенго» та однієї з його пасажирок. Пенсіонерка, 1931 року народження, теж померла на місці пригоди. Ймовірно, обоє загиблі – родичі – мати та син. Ще двоє пасажирів цієї автівки з травмами госпіталізовані до медичних закладів. Медична допомога знадобилася й чотирьом пасажирам автомобіля «Мерседес». У людей переломи, забої, травми голови та хребта. Усі вони госпіталізовані. Ще двох учасників дорожньої пригоди, що на момент зіткнення перебували в мікроавтобусі, після огляду медиків відпущено додому.

Механічних пошкоджень зазнав ще один автомобіль – «Фольксваген». Під час зіткнення автомобіль «Рено» перекинувся і зачепив іномарку, що була припаркована неподалік. На щастя, в цей момент в салоні авто нікого не було.

Кримінальне провадження розпочато за частиною третьою статті 286 ККУ. Розслідування проводить слідче управління ГУНП в Тернопільській області, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Крадія жіночих спідниць затримали на гарячому на ринку “Юмакс”

У тернопільській школі №5 успішно відбувся англомовний табір