5-2 отличная победа Франции и достойнейшая игра Исландии

Поділитися

25nKWLabxKcОстанній чвертьфінал Євро-2016 закінчився найбільшою кількістю голів: 5-2 на користь господарів турніру. Проте, збірна Ісландії не є переможеною. Ці хлопці є гордістю не лише своєї країни! За них вболівала чи не вся Європа. У півфіналі за ісландців повинні показати характер валійці з Гаретом Бейлом проти португальців з Кріштіаном Роналду.
Якби не перші два швидкі голи французів, то хто його зна як би розгорнулись події на полі.
А події на полі розготались так: Жиру на 12 хвилині відкрив рахунок.  Погба на 19 хвилині подвоїв. Наприкінці першого тайму  Пайє (43) та Грізманн (45) зробили рахунок 4-0. Але після перерви ісландці достойно відіграли і навіть виграли тайм за забитими голами. Сігторссон  на 56 хвилині відквитав перший м’яч.) , а Бьярнарсон  на 84 забив другий гол. На 59 хвилині Жиру зробив дубль
***

Сборная Франции разгромила команду Исландии в матче 1/4 финала чемпионата Европы – 2016 на стадионе «Стад де Франс» в Сен-Дени. Встреча закончилась со счётом 5:2.

В этом матче было забито семь мячей впервые за последние 16 лет в финальных частях Евро. Последний раз такое количество голов забивалось 25 июня 2000 года, когда сборная Нидерландов разгромила команду Югославии со счётом 6:1.

Матч Франция – Исландия также вышел на второе место в списке самых результативных матчей в истории финальных турниров чемпионата Европы. Больше мячей забивалось только во встрече Франция – Югославия (4:5) в 1960 году.

Про матерів солдатів, які геройськи загинули, про тернопільські маршрутки і про наболіле

Депутат от “Оппоблока” сбил пожилую женщину, а затем вместе со своей подругой стал рвать и портить ее продукты, которые она несла с базара