У Козові чиновники вивчили слово “флешмоб”, але не знають що воно означає

Поділитися

chto_delat_esli_ya_durakДержавні службовці Козівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області  вважають, що 1 липня провели флешмоб та й ще й на тему легалізації заробітної плати. Уявіть собі прикол: майже півтора десятка працівників управління вишикувались в центральній частині містечка Козова з лозунгом “НІ — зарплаті в тіні!”.

Уявляєте?

Мета флешмобу – спонукати місцевих підприємців легалізувати заробітні плати працівників, адже зарплата в тіні, зарплата в конвертах не несе за собою ніяких зобов’язань щодо подальшого соціального захисту. Організатори заходу намагались донести до громади необхідність легального працевлаштування, адже це податки у скарбницю нашої держави, а у подальшому – пенсія, соціальне забезпечення.

Організатори дійства вважають такий спосіб боротьби з “тінню” актуальним і сучасним. Вони закликали роботодавців до сплати страхових платежів. А на закінчення акції підприємцям Козівщини роздали інформаційні листівки, в яких йшлося про наслідки отримання найманим працівникам нелегальної заробітної плати та роботи працівників без їх оформлення.

Чи повернуть вкрадене у тернополян?

Німеччина перемогла Італію у неймовірній серії пенальті