Чи стане влада на захист інтересів громади Варваринців?

Поділитися

image26 серпня нами БУЛО ІНФОРМОВАНО голову облдержадміністрації Степана Барну ЩОДО СИТУАЦІЇ довкола земель ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ (пасовищ) та ЛІСУ біля с. Варваринці, котрі Струсівський сільський голова в угоду одному з ДЕПУТАТІВ ВР, не зважаючи на ДУМКУ та ІНТЕРЕСИ ГРОМАДЯН, що проживають поруч, вдаючись до маніпуляцій, брехні та незаконних дій корупційного характеру, намагається віддати БІЗНЕСМЕНАМ під КАР’ЄР… Ніколи не думав, що потрапити на прийом до голови облдержадміністрації така НЕ ПРОСТА справа – найближчою датою було 15 вересня! Якийсь час нами “футболили” по різних кабінетах, де все всі РОЗУМІЛИ, говорили про беззаконня… але РЕАЛЬНУ допомогу обіцяли днів за 10-15. Зрозумівши, що справа затягнеться, а результат нам потрібен до 1-го вересня, ВИРІШИЛИ таки домогтися зустрічі з Барною… І тут нам ПРИЙШОВ НА ДОПОМОГУ ОДИН із членів СПІЛКИ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ (за що йому СПАСИБІ!). Зустріч (коротка) відбулася і ми змогли повідомити суть справи.

image2Реакція Степана Барни була однозначною: “Я на стороні людей. Як хочуть вони, так і має бути… Напишіть на моє ім’я офіційне звернення, додайте наявні документи і я невідкладно цим займуся…” . Так і зробили.

P.S. Розуміємо, що не завжди слова чиновників збігаються з діями, але… На скільки нам стало відомо, ТОГО Ж дня звернення було розглянуте та розписане до виконання.

Этот эпизод войдет в историю фотографии как “Мина Муравского”

Колишній депутат Богдан Фостаковськовський зі своїм псом загаджує тернопільські парки