У Кременці розпочинається Міжнародний турнір із санного спорту «Кубок Бони-2016»

Поділитися

Міжнародний турнір із санного спорту «Кубок Бони-2016» стартує у Кременці. Відубватимуться змагання з 11 по 14 серпня на навчально-спортивній базі «Колос». Проходитимуть вони вже шістнадцятий раз поспіль. Щороку у «Кубку Бони» беруть участь близько дванадцяти команд з різних країн світу. І зараз очікується приїзд спортсменів із Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Словаччини, Болгарії, Молдови та Румунії.

За інформацією директора Кременецької дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Анатолія Малищика, пробні заїзди змагань пройдуть у різні етапи. Зустріч і прийом міжнародних гостей та делегатів з Києва відбудеться напередодні урочистого відкриття «Кубку Бони», нагородження переможців і закриття змагань заплановано на 14 серпня 2016 року.

Додамо, що «Кубок Бони» започаткували у Кременці в 2001 році. З 2003-го ці змагання було включено до Єдиного календаря Міжнародної Федерації санного спорту.

Кременецьку санну трасу, довжина якої 1000 метрів, почали зводити у середині 1990-х років. Впродовж 2000-2004 років будівництво завершили. Урядом України в 2006 році базі надано статус навчально-спортивної бази олімпійської підготовки з санного спорту.

“Зелений тариф” для гідроенергетики: шокуюча правда від Руслани

Якого милого українські спортсмени поїхали в Ріо на Олімпіаду?