Для чого звозили всіх чиновників Тернопільської області до Шумська?

Поділитися

Про совдепівський візит віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка інтернет-газета “Про все” писала у кількох замітках: “Як у селі Сураж віце-прем’єр-міністр Зубко казки розказував учням”, “Як забавляли віце-прем’єр-міністра Зубка в Шумську”,“Заступник міністра приїздив до Шумська в улюбленому бренді Путіна”, “Як віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко у Шумську побував”

Читачі “Про все” були обурені совдепією, яка панує у бюрократичному середовищі: для чого звозити до Шумська всіх голів новостворених громад? Для чого головний земельник та податківець області? Якої холєри їхати в Шумський район всім головам райдержадміністрацій? Чому й далі їздять кортеджі на Тернопільщині, хоча після Революції Гідності сьогоднішні високопосадовці обіцяли цього не робити? Для чого ця показуха в школі села Сураж?

Що такого цінного мав розказати на нараді віце-прем’єр Зубко, щоб цілий день вся бюрократія області байдикувала? Губернатор Степан Барна тішився як мала дита, що вперше до Шумська приїхав віце-прем’єр-міністр України. Та нехай 100 років ніхто туди не приїде, але побудує нормальні дороги, налагодить дозвільну систему роботи, проведе ефективно реформу в правоохоронній системі.

Під час наради у Шумській райдержадміністрації йшлося про різноманітні питання. Але стосувались вони здебільшого того, як стало файно жити громадам, які активно долучились до адмінреформи, створили свої громади. Тішилися чинуші , як в часи комунізму, коли заганяли людей до колгоспів, що Тернопільщина займає перше місце в Україні по створенню громад. Розповідав шумський голова, як всі виграли від тої реформи.

Віце-прем’єр із заступником презентували веб-сайт для чинуш, щоб їм було легше керувати. Питання лише в тому, чому не можна було розкинути цю інформацію по електронних скриньках і не витрачати кошти на пальне, відрядження і т.п.Ще більш кумедно виглядала присутність чотирьох народних депутатів – Побера, Люшняка, Юрика та Олега Барни, які мов школярі слухали виступ столичного урядовця. У той же час вони мали знаходитись на своєму робочу місці у Верховній Раді.

depytatu
До повного “щастя” бракувало лише нардепа Романа Заставного

Дивіться самі і робіть висновки.





zal
zal2
zal3

Архієпископ Тернопільський і Подільський Мстислав гуляв з дівчатами і бився у нічному клубі Тернополя

У Яроша “ДІЯ”, а в Надала буде “ДІЙка”