Під колесами буса на Тернопільщині загинув перехожий

Поділитися

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним випадком трапилася 20 грудня на Борщівщині. Під колесами авто загинув перехожий.

Близько 17:30 на автодорозі Тернопіль-Жванець, водій автомобіля “VOLKSWAGEN Transporter”, який рухався у бік села Кривче, збив пішохода. Потерпілий – житель села Кудринці Борщівського району, 1985 року народження.
За попередньою інформацією, на момент ДТП він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік разом із жінкою йшов проїжджою частиною. Вони сперечалися і в якийсь момент він вийшов на дорогу, намагаючись зупинити автомобіль.Водій не встиг загальмувати і збив невідомого. Травми потерпілого виявилися несумісними з життям. Чоловік помер на місці автопригоди.

Кермувальник після ДТП добровільно пройшов медичний огляд, здав взірці крові для подальшого проведення судово-медичної експертизи.

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, повідомляє  сектор комунікації ГУНП Тернопільської області

Чи допоможе Степану Барні рівень медійності, коли людям хліба немає за що купити?

Тернопільський аеропорт виставляють на приватизацію