До Тернополя завітають три красуні, щоб повечеряти із переможцями благодійного аукціону

Поділитися

Задля збору коштів для дітей з неблагополучних та багатодітних сімей, дітей сиріт, щоб подарувати їм на осінні свята казку Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студреспубліка» спільно з Громадською організацією «Перша Леді» проводить благодійний аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято».

Краса не продається і не купується! Справжню внутрішню красу не купиш за будь які гроші, вона або є, або ж її не має…Ми пропонуємо, долучитись до благодійності (доброї справи), доторкнутись до краси, зустрітись із нею на романтичному побаченні – зазначає організатор акції Олександр Барзишен.

Благодійний аукціон є доповненням до благодійної акції “Подаруй дитині Миколая”. Даний аукціон є унікальним у своєму роді, оскільки дає можливість одночасно:

Ø переможцю (а їх буде три) виграти “Побачення з красунею”, тобто право повечеряти з трьома найгарнішими та найвідомішими дівчатами України:

Красуня1: Еліна Руденко,

Красуня2: Любов Конева,

Красуня3: Аліна Крамарчук.

Ø кожному учаснику і трьом переможцям стати співорганізаторами заходу, оплативши вартість участі (300 грн) та відзначивши цю подію у своєму житті іменним дипломом “Про участь у благодійному аукціоні”, яким буде нагороджений кожен учасник!!!

Благодійний онлайн аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято» пройде в місті Тернополі в три етапи – продовжує Олександр Барзишен –

Етап 1: Реєстрація на участь у проекті: з 23 січня по 13 лютого 2017 року,

Етап 2: Старт і проведення аукціону з 13 по 23 лютого 2017 року.

Етап 3: Урочиста частина – благодійний концерт : підведення підсумків, визначення та оголошення фіналістів.

До проекту можна буде долучитись та підтримати у трьох форматах:
“Як глядач”, “Як учасник” і “Як співорганізатор”.

Для реєстрації у проекті необхідно:

1. Учасникам онлайн аукціону – ознайомитись з правилами, + заповнити реєстраційну форму ( http://pobachenya-zkrasuney.tilda.ws/#registration ) (все є на сайті, на головній сторінці);

2. Співорганізаторам – заповнити реєстраційну форму: ( http://pobachenya-zkrasuney.tilda.ws/#registration ) вказавши в коментарях контактну особу від співорганізатора;

3. Глядачі які заповнять реєстраційну форму, і зроблять це з 23 січня по 7 лютого 2017р.:
http://pobachenya-zkrasuney.tilda.ws/#registration
зможуть потрапити на урочисту частину та будуть зареєстровані на додатковий розіграш призів. (деталі згодом).

Більш детальна інформація про те як можна долучитись, правила для учасників та як підтримати проект, дивіться тут:
https://vk.com/vp_ternopil
http://pobachenya-zkrasuney.tilda.ws/

62% українців не палять цигарок

Проведение дегустаций товара