Топ-10 незвичайних оголошень у Тернопільській області

Поділитися

Почуття гумору просто незамінне, якщо потрібно продати нестандартний товар в інтернеті. На OLX можна знайти дуже незвичні речі – від раритетного бару до розважального центру. OLX дібрав 10 неординарних оголошень у Тернопільській області.

Чим оригінальніший текст оголошення, тим більше шансів, що його помітять. Тому автори часто намагаються перевершити один одного, використовуючи смішні формулювання або незвичайні фотографії.

1. «Продам во такий цікавий мангал на казанок, також можна і на гриль, і на шашлики». Судячи з усього, такий мангал перевернути просто неможливо, тож він ідеально підходить для тих, хто любить смачне м’ясо без піску та пилу. Ціна складає 500 грн.

2. Якщо ви ще не готові заводити домашнього улюбленця, то можна завести діток, діток кактуса, наприклад. Деякі користувачі готові ділитися рослинами безкоштовно.


3. Справжні естети всього за 30 грн можуть придбати «сувенірний набір для написання листа турецькому султану». Щоправда, перо несправжнє, тож періодично тицяти ним у чорнильницю з дуже вдумливим виразом обличчя не вдасться.


4. В інтернеті знайдеться що завгодно. Наприклад, пластикове відро з-під салату «Шанхай» за 8 грн. Видається смішним, але чи можете ви уявити бабусь, які продають влітку ягоди, без таких пластикових відер?

5. Хороший подарунок – корисний подарунок. Навіть тему традиційного торта можна дотепно обіграти: «Триповерховий торт з підгузків для хлопчика з аксесуарами». Ціна договірна.

6. Лицар – добре. Бар – добре. Бар-лицар – оригінальне рішення для поціновувачів антикваріату, що не йдуть на компроміси. Ціна питання – 1 400 грн.

7. До будь-якого хобі варто підходити серйозно. Якщо починати щось колекціонувати, то не зупинятися доки вистачає місця у квартирі. У одного користувача воно могло закінчитися: «Продається велика колекція пивних кружок і кухолів, більш 1500 екземпляр. Дорого». Коштує таке надбання 40 000 дол. США.

8. Комп’ютерні ігри також можуть приносити гроші. Один із користувачів продає свій “прокачаний” акаунт на ігровому сервісі Steam і просить лише 3 000 грн.

9. Також одне із найдорожчих оголошень на OLX у області – картина пензля художника Олександра Бородая за 20 000 дол. США. Справа у тому, що «виручені кошти будуть потрачені на вивчення штучного інтелекту та вдосконалення нейромереж».

10. І наостанок, якщо ви все життя хотіли бути директором, то можна не відкладати час, тільки кошти: у Тернополі продається популярний розважальний центр. Ціна – лише 2 000 000 дол. США.

Англійська мова на допомогу медійній грамотності

Сьогодні у Тернополі вшанують пам’ять Євгена Безкоровайного