Представництво ЄС проведе у Тернополі “День кар’єри ЄС”

Поділитися

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує взяти участь у «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, який пройде 25 квітня о 10:00 у Тернопільському національному економічному університеті за адресою: вул. Львівська 11.

На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях. У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів.

Усі учасники зможуть безкоштовно пройти тренінг для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

  • «Правильно складене резюме – перший крок до успіху»
  • «Як підготуватися до успішної співбесіди»
  • «Як отримати перше місце роботи»

Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

Реєстрація для молоді:

https://docs.google.com/forms/d/1cIHYxkTizvwt80BOVL9S7X9QbAmkbIvAHmFH_H4Hs6w/

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в Тернополі  по телефону 067 801 32 45 або пишіть на e-mail presa@tneu.edu.ua

«День кар’єри ЄС» у Тернополі є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у Тернополі, в рамках інформаційного проекту “ЄС: вибір молодого покоління України”, який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”.

Нерівномірне фінансування шкіл, відсутність пожежної безпеки та низький рівень фізичного виховання – чи не основні проблеми освіти Тернополя

Італійський суд визнав зв’язок між використанням мобільного і виникненням пухлини