У Тернополі провізор аптеки постане перед судом

Поділитися

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано для розгляду до суду кримінальне провадження за ч.1 ст.320 КК України (порушення встановлених правил відпуску наркотичних засобів) стосовно працівника однієї з аптек міста Тернополя.
Встановлено, що провізор однієї з аптек обласного центру реалізовувала наркотичні комбіновані лікарські препарати, які містять в собі наркотичний засіб- кодеїн, з порушенням вимог чинного законодавства, без рецепту лікаря та в забороненій кількості.
Нагадаємо, злочин викрито на початку цього року спільно з працівниками поліції. Під час обшуку у складських приміщеннях аптеки окрім ліків, заборонених для продажу без рецептів, було виявлено десятки протермінованих препаратів.
Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу в розмірі до 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

На Тернопільщині поліцейський з управління захисту економіки вимагав 500 доларів США за не притягнення до адмінвідповідальності посадовця з муніципальної поліції

На Гусятинщині догосподарювались так, що вже не мають грошей на зарплату