До Тернополя знову їде Петро Порошенко

Поділитися

Вчора над Тернополем літали два винищувачі. Мешканці файного міста думали-гадали до чого б це? Одні версії сходились, що це чергові маневри, інші, що до Тернополя приїде якесь цабе. Так воно й сталося.
У п’ятницю, 14 липня, відбудеться робоча поїздка Президента України Петра Порошенка до Тернопільської області. Глава держави візьме участь в урочистому відкритті реконструйованого лабораторного корпусу КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня». Після цього Президент візьме участь в церемонії передачі службових автомобілів підрозділам Національної поліції Тернопільської області (Театральний майдан).
А при чому тут літаки-винищувачі, запитає критичний читач? Так треба ж десь “списувати” 700 тисяч гривень на добу на утримання Порошенка за наш з вами рахунок.

А ще неофіційно стверджують, що Порошенко так зачастив на Тернопілля, бо має тут свій комерційний інтерес у Тернополі та Чорткові. В останньому місті так поспішали вгодити гаранту, що досі не розрахувались з трьома сотнями акціонерів “Агромашу”.

***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

Експерт телеканалу СТБ оприлюднила власне бачення версії вбивства у Вишнівці

Тернопільська “Нива” побореться за Кубок України з івано-франківським “Прикарпаттям”