Журналістам забороняли фотографувати приїзд Гройсмана на Тернопільщину

Поділитися

Як повідомляла перша незалежна тернопільська інтернет-газета “Про все”, 20 липня на Тернопільщину приїжджав Володимир Гройсман.

Керівник Кабміну приїхав в селище Дружба Теребовлянського району на форум «Децентралізація – основа формування ефективної системи управління та місцевого розвитку». Перед приїздом столичного високопосадовця, всіх журналістів завели до зали конгрес-холу, де почались доповіді учасників. Коли ж приїхав прем’єр-міністр, то журналіст інтернет-газети “Про все” разом з колегою Олегом Снітовським кілька разів сфотографували приїзд Гройсмана – вихід з машини, обійми з чиновниками. Ми не бігли на керівника уряду, не загрожували його життю штативами ))

Проте, фотографування приїзду викликало неадекватну реакцію у керівника прес-служби Тернопільської облдержадміністрації Надії Копилець. Колишня візажист-стиліст почала перешкоджати журналістам виконувати свою роботу. Воювати з жінкою, піднімати шум з цього приводу журналісти не стали, проте наразі проводяться консультації з юристами.

Нагадаємо, це вже не вперше пані Надія дозволяє собі перешкоджати роботі журналістів. У грудні 2016 року у Чорткові, під час приїзду Порошенка, місцевих журналістів також намагались не допустити до спілкування з чортківчанами, які були налаштовані критично до гаранта. Згодом,  коли Порошенко вимастив штанку, охорона і його прес-секретар Цеголко заборонили зйомку.

Зрозуміло, що насправді чиновники вислужуються перед начальством…

***

 Стаття 171 Кримінального кодексу України

1. Умисне перешкоджання законній професійній діяльності жур­налістів — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів до­ходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

 

Чиновниця Надія Копилець вирішила собі, що фотографувати приїзд Гройсмана журналісти не будуть. Кримінальний кодекс стверджує інше… Але кума Степана Барни знає ще з часів “Нашої України”, що кумівство – велика сила…

 

Ось так приїхав Гройсман на форум
Першим вийшов з джипа Степан Барна
Далі підтягнулись інші чиновники з інших авто

З’явилась навіть особиста прес-служба Гройсмана з камерами


Нардепи і місцева номенклатура вітається
І тут…місцева прес-служба вирішує, що раптом нефайно будуть цілюватись чиновники…

“Нива” перемогла “Арсенал-Київщина” 2-0

Скандал на тернопільському ринку: відкритий продаж браконьєрського знаряддя для рибалок