Скрябін висміяв тернопільського нардепа Головка у своєму кліпі

Поділитися

Кліп Руїна” Кузьми Скрябіна вийшов у липні 2013 року… “І попри Революцію гідності, війну на Сході з Росією, досі майже нічого не змінилось в Україні у кращу сторону.. більшість глядачів звернула увагу на молоковоз в кліпі… як на мене, аналогія зрозуміла, але не дуже коректна..проте мені кинувся в очі біг-борд нардепа Міська Головка в Кременці… На тому фоні зубожіння Місько дозволив тоді і дозволяє зараз ті біг-морди, проплачені статті у газетах та сайтах без позначки реклама”,- пише у Фейсбуці Олеся Прокопів.

Саме з появою в кадрі гидкого і примітивного фейсу нардепа Скрябін заспівав “на повну ногу в Україні живуть лиш депутати…”. І дійсно, на Тернопільщині такі головки ще й прикриваються патріотизмом, роблячи свою гнилу справу…

Згодом за “біг-мордою Головка” бачимо писок регіонала-губернатора Хоптяна. Це лише підсилює неприємні враження. Всі пам’ятають як Головко рятував фінансового спонсора Партії Регіонів на Тернопільщині…

Краяни досі згадують, як цей засранець піарився на війні разом із ще одним примітивним створінням.

Довідка ВІКІПЕДІЇ
Руїна — пісня, кліп з аудіоальбому «Добряк» українського гурту Скрябін у виконанні Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), який вийшов у липні 2013 року.

Кадри кліпу до пісні були зняті протягом чотиригодинної поїздки західноукраїнськими автодорогами (Н10, Н18, М19 (E85)) взимку 2013 року по маршруту Миколаїв — Калуш — Івано-Франківськ — Нижнів (також міст через Дністер) — Монастириська — Струсів — Тернопіль — Крем’янець — Дубно — Луцьк. Кліп опубліковано на YouTube 13 лютого 2013 року.

Після трагічної загибелі співака Андрія Кузьменка у результаті зіткнення з молоковозом, цей кліп почали називати пророчим. Адже у ньому на зустріч авторові рухається молоковоз на мості через Дністер біля Нижнева, анологічний тому, від зіткнення з яким загинув співак. Далі він проїжджає будівлю ритуальних послуг.

Оперативний штаб протидії рейдерству вже працює на Тернопільщині

У Тернополі затримали наркомана, який вкрав 6 шоколадок