“Наполі” розгромило “Шахтар”

Поділитися

Донецький “Шахтар” зазнав поразки в матчі 5 туру групового турніру Ліги Чемпіонів. В Неаполі “гірники” були розгромлені місцевим “Наполі” з рахунком 3:0.

У першому таймі на полі була рівна гра, але більше моментів, щоб забити гол було саме в гостей з України. Гарні моменти, щоб відкрити рахунок, мали Марлос та Тайсон, але не зуміли пробити воротаря італійців Пепа Рейну. У “Наполі” в перші 45-ть хвилин чудову нагоду відзначитися мав Інсіньє, але його удар парирував Андрій П’ятов.

У другому таймі була повна перевага італійців. На 56-й хвилині чудовим ударом в 9-ку воріт “Шахтаря” пробив Інсіньє, відкривши рахунок в матчі.

Другий м’яч у ворота донеччан влетів на 81-й хвилині після того як захист “Шахтаря” пропустив Зелінські, котрий розстріляв ворота П’ятова. Через дві хвилини завершив розгром “Шахтаря” Мертенс, який забивав у порожні ворота після того як Пятов відбив удар головою Альбіоля.

Варто зазначити, що за результатами другого тайму рахунок міг бути і більший в цій грі на користь “Наполі”.

Після 5 турів турнірну таблицю в групі F очолює з 15 очками “Манчестер Сіті”, що здолав “Фейеноорд”. “Шахтар” з 9 пунктами йде на другій позиції, а в “Наполі” 6 очок.

У завершальному 6 турі “Шахтар” вдома приймає “Манчестер Сіті” і для виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів донеччан влаштує і нічия. “Наполі” на виїзді гратиме з “Фейеноордом”, повідомляє pravda.com.ua

Перший сніг та ожеледь стали причиною ДТП в Тернопільському районі

Жінка Луценка навісила на вуха 160 тисяч