У центрі Тернополя лунає російська лайка і шансон з кафе Франс.уа

Поділитися


Вчора ввечері, після завершення акції під рестораном “Тропік”, журналіст інтернет-газети “Про все” став свідком дикунського випадку. В серці Західної України, на третьому році російсько-української війни у файному місті лунає російська низькоякісна попса, реп з лайкою і всілякі вульгарні речі на зразок “ЕТО МАСКВА”. Почув це журналіст на вулиці Руській. Спочатку думав, що це якісь підлітки слухають таку ганьбу. За кілька хвилин стало зрозумілим, що такий набір нот і лайки крутять в кафе-пекарні Франс.уа. Підійшовши до вітрини, ми не помітили відвідувачів. Виявилось, це персонал закладу розважався під такі убогі ритми. Якби цю музику юнаки і дівчата слухали “для себе”, але це музичне сміття змушені були терпіти і перехожі, і люди, які очікували на громадський транспорт та й мешканці прилеглих будинків, напевно, були не в захваті.

За хвилину, одна з офінціантів Франс.уа помітила, що триває відеозапис. Вибігла на вулицю і почала вимагати видалити відеозапис. Журналіст інтернет-газети “Про все” відмовився це зробити з принципу, оскільки стурбована офіціант почала брехати в очі, що це випадково вони включили одну таку мелодію.

Для чого взагалі зберігати такий музичний рагулізм?

О 22 годині 20 хвилин це видалося не перша “москаляча радість”, яка лише за 5 хвилин відеозймок, була третім низькопробним набором нот і лайки.

Сподіваємось, керівництво кафе, власники франшизи у столиці зроблять певні висновки, внесуть корективи у музичний репертуар, прив’ють своїм працівникам кращі музичні смаки.  Добре, що такою гидотою не “годують” вуха відвідувачів пекарні Франс.уа.

 

 

Мера Тернополя і депутатів пікетували в ресторані

У Тернополі знову наведуть факти, яка у нас нікчемна влада