Війна з торф’яними котельнями у Тернополі: чи скажуть екологи Сінгалевича ні?

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” інформувала читачів про те, що ТОВ «Тернопільтепло» отримало позитивні висновки державної екологічної експертизи
Щоб протистояти цьому свавіллю, тернополяни готують судові позови. Судових дебатів можна уникнути, якщо проявить громадську позицію керівник управлінні екології Тернопільської облдержадміністрації Орест Сінгалевич та його підлеглі. На роздуми екологам закон регламентує 5 днів. Цікаво, чи буде відомство Ореста Сінгалевича на стороні тернополян чи поступить формально? Сьогодні о 16 годині усі бажаючі зможуть побачити онлайн-трансляцію з цього засідання.
Варто відзначити, що Держекоінспекція в Тернопільській області під керівництвом Едуарда Ференца аргументовано і послідовно виступала проти діяльності “тофяних чорнобилів” у файному місті. Екоінспекція виграла суди першої інстанції – про заборону будь-яких робіт з будівництва та облаштування торф’яних котелень до отримання позитивних висновків державної екологічної експертизи та проти КП «Тернопільмісьтеплокомуненерго» щодо скасування приписів екологів про заборону реалізації. До Львова на апеляцію тернопільські екологи не їздили, бо у той час включилась “важка артилерія” у столиці – ганебні дозволи екоекспертизи підписав один із заступників міністра Остапа Семерака з Міністерства екології та природних ресурсів України.

У Хоросткові мандрівний цирк викинув верблюда

Знайшли оригінал телефонної розмови Саакашвілі з “Курченко”: в Луценка змонтували зраду з бараниною