Хто буде їсти продукцію тернопільського м’ясокомбінату після побаченого жахіття?

Поділитися


У жовтні 2016 року тернопільська інтернет-газета “Про все” першою оприлюднила фоторепортаж про те, що у ковбасі тернопільського м’ясокомбінату знайшли мишу.

Стаття отримала значний резонанс, фоторепортаж передрукувало понад дві сотні видань в Україні та за кордоном. Місцевий виробник спромігся тоді заявити, що це “заказуха” і неправда. Мовляв, не може такого бути, бо це не можливо.

Вчора соціальні мережі порвав відеосюжет програми “Інспектор. Міста”. Ревізія на тернопільському м’ясокомбінаті 21 листопада, на Михайла, продемонструвала справжню суть “регіАнального бізнесу” Івана Чайківськогона тернопільському м’ясокомбінаті.

Дивуватись не має чому. Чого вартий лише річний геноцид у Ланівцях, де все місто виступило проти незаконного свинокомплексу настасівського барана  

Щоб про дану програму не писали тернопільські ЗМІ, напередодні більшість журналістів завезли на тернопільський м’ясокомбінат. Що їм там показували – не складно здогадатися. Редакція інтернет-газети “Про все” щиро вдячна організаторам агропродсервіського маразму, які називають себе журналістами, а насправді є пропагандистами ригіанала Івана Чайківського, що нам навіть не телефонували, не псували настрій ні собі, ні нам.

Щодо молодіжної програми “Інспектор. Міста”, то за першу добу в ютубі, відео потрапило до 20 найпопулярніших в Україні. Його переглянуло майже 100 тисяч користувачів.

Цікаво, на скільки зростуть рекламні бюджети “настасівського лопуха”, який прагне стати нардепом?

Всі люди з інвалідністю у Гусятинському районі мають сидіти в хаті?

Олімпіада-2018 стартує 9 лютого