Молодь села Костільники проти будівництва ГЕС на Дністрі

Поділитися

До завершення каденції президентства Петра Порошенка залишився приблизно рік. Розуміючи це, владна верхівка, яка зараз при кориті, намагається різноманітними способами, правдами-неправдами, увірвати ласий шмат, щоб забезпечити себе, дітей і онуків. Саме тому “курятник Заставного” на Тернопільщині витворяє неймовірні речі  інколи навіть безглузді, як от створення оперативно-диспечерської служби швидкої допомоги у Тернополі, тендер на яку виграла одна організація, а “віджала” структура нардепа, яка не мала ні фахівців, ні досвіду з впровадження подібних проектів. Маразм тривав доти, аж поки кошти на створення служби могли повернутися до столиці. На відкриті центру була в.о. міністра Уляна Супрун, проте їй ніхто навіть не натякнув про дикунську ситуацію..

Один із найбажаніших проектів з освоєння коштів на Тернопіллі – побудова каскаду ГЕС на Дністрі. Проект вартує 1 мільярд 100 мільйонів євро. Громадськість краю вже знає, що порошенківські нардепи виляють “хвостами”, щоб отримати зиск.

Днями молодь села Костільники, що розташоване у Бучацькому районі,  заявила свою позицію проти будівництва ГЕС на Дністрі.

Допоможіть встановити особу причетну до злочину

Учень так не хотів танцювати, що “замінував” будинок учителя