У школі мистецтв знову лихоманить

Поділитися


Сьогодні у тернопільській школі мистецтв лихоманило. Зранку будівельники почали “пиляти паркан”. Педагоги школи та батьки учнів, які побачили на останній сесії облради нахабство влади, відреагували блискавично, бо вважають це рейдерством. Люди викликали поліцію, зупинили процес демонтажу паркану. Тернополян зрозуміти можна, оскільки влада демонструє відвертий цинізм зі знищення школи, йде на всі порушення регламенту лиш би пропхати необхідне рішення. Такого свавілля ще не спостерігалось за всі роки Незалежності. Про це розповів сьогодні Володимир Чубатий.

Невеличке розслідування інтернет-газети “Про все” показало, що за “операцією з парканом” стояли недалекоглядні усні домовленості керівництва школи мистецтв “отримати халяву” без юридичних паперів. Таке можна зробити, якщо у керівника школи хороші стосунки з колективом, а не висить “дамоклів меч” знищення школи і звільнення педколективу…

Саме через цю ситуацію сьогодні у школі мистецтв відбулися збори. Прийшли і педагоги, і батьки. Ми проводили онлайн-трансляцію. Проте, ми живемо в Україні, де відбуваються постійні “покращення”. На жаль, якість зв’язку мобільного оператора lifecell викликала труднощі в передачі стріму через налагодження 4G у файному місті. Відеострім виявися настільки низької якості, що 18-хвилинний запис у першій годині відображався лише у 3 хвилини. Зараз, о 22 годині youtube досі обробляє телекартинку.

Правда, решту частину зборів ми записали без стріму. Тому читачі можуть побачити обурених батьків і педагогів школи мистецтв, почути їхні аргументи. Люди налаштовані на самі радикальні дії.

Найсумніше за сьогодні, що в школі мистецтв не має керівництва. Завгосп і чергова змушені були давати покази поліції щодо інциденту з парканом…

Як зробити «стоп-кадр» життя та створити успішну історію, дізнаєтесь у новому українському фільмі “Сквот32”

Подорож у каторжні місця