“Українська правда” висміяла візит Гройсмана на Тернопільщину

Поділитися

Про відкриття центру з надання адміністративних послуг в Золотниках інтернет-газета “Про все” повідомляла 26 січня.

Сьогодні, 1 квітня, у День сміху, інтернет-видання “Українська правда” висміяла даний візит через призму абсурдності. Тільки замість Гройсмана головним героєм стала Ангела Меркель:”

Меркель відкрила Центр надання адміністративних послуг у Кенігсфельд-ім-Шварцвальді на Півдні Німеччини

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель стала першим клієнтом ЦНАПу в невеличкому місті Кенігсфельд-ім-Шварцвальд.

Меркель, яка сьомий рік поспіль очолює список найвпливовіших жінок світу за версією Forbes, перевірила роботу кількох комп’ютерів і поспілкувалася з п’ятьма працівниками Центру.

Мешканці раділи приїзду канцлера, співали колядки, робили з нею селфі й махали кульками кольору німецького прапора. На них було написано великими літерами “ЦНАП”, а нижче маленькими – Кенігсфельд-ім-Шварцвальд.

Меркель вислухала скарги усіх присутніх і особисто пообіцяла встановити піч 85-річний бабці Галі, що живе за рогом. Після цього вирушила на окрему інспекцію в державну аптеку села.

Зазначимо, що у ЦНАПі є зони очікування і прийому громадян, бек-офіс, кімната для персоналу. А ще – пандус і туалет для людей з інвалідністю”, повідомляє УП

Окрім канцлера Меркель, столичні журналісти постібалися як Арнольд Шварценеґґер урочисто відкрив жіночу вбиральню в одній з каліфорнійських шкіл та президент США Трамп відкрив дитсадок у Техасі

На критичні матеріали команда порошенківців з курника Заставного не реагує. Можливо, тонкий тролінг на всеукраїнському рівні змусить припинити владу марнувати бюджетні кошти у маразматичних заходах.

Відмовився дати цигарку і отримав вистріл в руку

Працівниця університету винесла з аудиторій 16 комп’ютерів