Ганьба Тернополя – свято для пияків на головній площі

Поділитися

Міський голова Сергій Надал робить все, щоб його точно не переобрали на третій термін мером Тернополя. У строгий піст, у перші дні квітня, на Театральному майдані – бульварі Шевченка відкрили так званий передвеликодній яромарок. Закрився він аж 15 квітня, коли тернополяни відверто втікали від нав’язливих продавців оковитої.


Вчора на Театральному майдані відкрили так званий фестиваль “Брама” – свято для пияків на головній площі файного міста. Торік ми вже писала про цю ригайлівку в центрі. Матеріал мав великий резонанс, сотні перепостів. Захищали “алконатів” лише ті особи, які заробляють на даному “святі бухла”.

Інтелігенція Тернополя традиційно обурюється, але жодних акцій протесту не проводить. А влада мовчки, але точно не безкоштовно, погоджує алкосвинарник з 2013 року.

Про передвиборчу антиалкогольну програму свободівці вже навіть не згадують, коли у них в брошурах йшлося про заборону продажу пива у парках. Вже років 5 корчмарі Тернополя підмінюють українські традиції алкогольною пропагандою.

Лише після Революції Гідності Надал і компанія його чиновників-здирників не наважились заробити на споюванні тернополян.


6 травня у Збаражі відбудеться відкриття літнього туристичного сезону на Тернопільщині

19-річна кременчанка скоїла жорстоке вбивство через ревнощі