Завтра у Тернополі перевізники влаштують страйк, щоб підтримати Надала? Автомайдан пропонує водіям підтримати тернополян

Поділитися

Цілком ймовірно, що завтра водії маршрутних таксі бойкотуватимуть надання послуг перевезення громадським транспортом у зв’язку зі сьогоднішнім скасуванням рішення виконкому, а відтак повернення до адекватної, попередньої, цінової політики на проїзд.

Очевидно, що в такому випадку влада покладе усю відповідальність на активістів та тих, хто демонстрував своє обурення.

Наголошуємо, що акції протесту – чи не єдиний інструмент, яким наділені жителі, аби впливати на незрозумілі дії чиновників та депутатів, тому уся відповідальність за подальші ймовірні транспортні колапси в місті цілком і повністю лягає на плечі недолугого керівництва Тернопільської міської ради та міського голови Сергія Надала, зокрема.

У зв’язку з описаними вище ймовірними подіями, які значно утруднять доїзд мешканців на роботу / школи / дитячі садки і т.д., ми пропонуємо згадати та повторно задіяти наш досвід з підвезення водіями пересічних мешканців міста (нагадаєм, що таку практику Автомайданівці уже успішно застосовували під час транспортного колапсу, який виник з неочікуваними опадами снігу в листопаді 2016 року, заблокувавши повністю усю життєдіяльність міста. До речі тоді, як не дивно, винним було те ж саме непрофесійне керівництва міста, щоправда “усіх собак” скинули на заступника міського голови Стемковського В.В.), повідомляє тернопільський осередок всеукраїнського об’єднання “Автомайдан”.

Доходи Порошенка у 2018 році зросли у 8 разів

Нове знайомство завершилося пограбуванням