Кредити готівкою в ШвидкоГроші

Поділитися

Кредити готівкою в “ШвидкоГроші” — це реальна можливість для більшості громадян вирішити фінансові проблеми — отримати гроші до зарплати або витратити їх на термінові покупки, перекрити кредит або оплатити комунальні послуги. Адже в подібних ситуаціях хоч раз в житті опинявся кожен.

Широка мережа відділень “ШвидкоГроші” сьогодні представлена у всіх великих містах України надає можливість взяти кредит готівкою‌‌ та покращити своє фінансове становище за 20 хвилин, оформивши швидку позику.

Як отримати кредит

Основна мета компанії — фінансова допомога всім верствам населення. Тому всі наші пропозиції максимально відкриті й доступні для населення. Стати позичальником просто, треба лише:

  • Бути громадянином України.
  • Бути у віці від 18 до 60 років.
  • Мати джерело постійного заробітку.
  • Звернутися до відділення “ШвидкоГроші” і заповнити заявку.
  • Надати оригінал паспорта та ідентифікаційний код.

Від Клієнта не вимагається ніяких додаткових документів та поручителів, що істотно полегшує процес оформлення. Гроші готівкою ви отримаєте у відділенні відразу ж після схвалення заявки.

Позики від “ШвидкоГроші” — це зручно

Кредити готівкою в компанії “ШвидкоГроші” — це не тільки просто, але й зручно. Всього за декілька хвилин ви оформляєте заявку, отримуєте гроші та розпоряджаєтеся ними на свій розсуд! Ніяких прихованих платежів, комісій і підводних каменів — все максимально прозоро. Ви платите лише фіксовану ставку за користування кредитом, розмір якої нараховується з урахуванням суми і терміну позики.

Кредит може бути закритий достроково без комісії. При цьому компанія перераховує суму оплати за користування послугою і повертає вам різницю. Ви також зможете продовжити термін дії позики, сплативши необхідну суму, яка розраховується за терміном пролонгації.

Кредити готівкою в ШвидкоГроші — це по-справжньому зручно, адже її оформлення вимагає від вас мінімум часу і документів.

Бути постійним клієнтом компанії “ШвидкоГроші” — це вигідно

При першому зверненні процедура отримання кредиту займає всього 20 хвилин, але і цей час можна скоротити, якщо ви постійний клієнт нашої компанії. Звернувшись за оформленням чи подовженням позики вдруге, ви зможете скористатися спрощеною процедурою, яка займе у вас не більше 5 хвилин.

Сума можливої позики становить від 400 до 3000 гривень. Але якщо ви вже не в перший раз користуєтеся нашими послугами, то ми з радістю збільшимо максимальний поріг до 5000 гривень, що відкриває перед вами нові можливості.

Щоб подати заявку на отримання кредиту, на сайті, в особистому кабінеті необхідно заповнити анкету та внести паспортні дані. Співробітники компанії на підставі отриманої інформації швидко приймуть рішення. У разі позитивної відповіді, гроші можна забрати в будь-якому відділенні “ШвидкоГрошi”. Філії організації розташовані в більшості міст країни.

5 причин взяти кредит в “ШвидкоГроші”

Сьогодні багато жителів міст, де є наші представництва, вважають за краще брати кредити готівкою в “ШвидкоГроші”. І на це є п’ять об’єктивних причин:

  • Простота оформлення і мінімальна кількість документів.
  • Процедура отримання займає всього 20 хвилин і ще менше часу — для постійних клієнтів.
  • Подати заявку і отримати консультацію можна онлайн — на сайті компанії.
  • Відсутність комісій і прихованих платежів.
  • Можливість продовження на необхідний термін або дострокового погашення.

Залишилися питання? Тоді телефонуйте за вказаними телефонами та отримуйте всю необхідну інформацію від консультантів компанії!

У Тернопільській області 664 родини встановили сонячні електростанції

Боти у Facebook відбілювали репутацію Яценюка